Detta har hänt!

Mars är en rolig månad då våren börjar att ge sig till känna och så kommer det en massa roliga vårkläder.

Välkomna in och kolla det nya vårmodet.

En massa kläder finns även till 50%, Hjälp mig göra plats för vårnyheterna.

Nu i mars avslutar jag även steg 1 i min massageutbildning. Palpationsprov och massageprov är det som är kvar.

Välkomna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UTBILDNING I STOCKHOLM

I oktober 2016 började jag min utbildning i Stockholm som massageterapeut. Jätteroligt, men krävande. Har träffat en massa roliga intressanta människor. Ett stort tack även till min syster Ingela och hennes man Peter som orkar med att ha en inneboende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅRMODEVISNING 160320

Mina duktiga modeller. Har även duktiga medarbetare i kassan och köket och en stor kram till min familj som ställer upp med att bygga scen mm.

 

 

 

 

 

 

HÖSTMODEVISNING 151011

Nu är det dags för modevisning igen. Boka den 11 oktober kl 14.00. Som vanligt är vi i Folkets Park.

Biljetter säljes hos mig i butiken och kostar 100,-. Ni kan också ringa och boka dem, så hämtar ni dem på plats.

I Parken finns det möjlighet att både titta och köpa kläder och smycken.

VÄLKOMNA!

Välkommen även till min butik/salong på

Östergatan 14 i Tidaholm

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅRMODEVISNING 150412

 

Nu är det dags för modevisning igen. Boka den 12 april kl 14.00. Som vanligt är vi i Folkets Park.

Biljetter säljes hos mig i butiken och kostar 100,-. Ni kan också ringa och boka dem, så hämtar ni dem på plats.

I Parken finns det möjlighet att både titta och köpa kläder och smycken.

VÄLKOMNA!

Välkommen till min höstmodevisning!

Oj vad vi är nöjda efter en sådan fantastisk sommar som vi haft. Jag tror inte att det är någon som har klagat. Men nu är hösten här och det vill jag välkomna med en modevisning igen. Den kommer att vara som vanligt i Folkets Park här i Tidaholm. Så boka:

Söndagen den 19 oktoberl kl 14

Biljetter säljes hos mig på Ing-Maries hud och harmoni och Gångbart. Man kan även boka biljetter via mobilnr 073 - 543 67 32. De kostar 100,-. För det får ni kaffe och kaka och en trevlig eftermiddag med glada människor och snygga kläder. Kan det bli bättre!

Denna gång gästas vi av Gångbart, som kommer att visa sina fina skor.

Välkommen till min butik/salong

 

Välkommen till min vårmodevisning!

Fast vintern inte blev så lång och kall, så längtar man ändå till våren nu. Vi välkomnar våren med en härlig vårmodevisning i Folkets Park

Söndagen den 6 april kl 14 2014

Biljetter säljes hos mig på Ing-Maries hud och harmoni. Man kan även boka biljetter via mobilnr 073 - 543 67 32. De kostar 100,-. För det får ni kaffe och kaka och en trevlig eftermiddag med glada människor och snygga kläder. Kan det bli bättre!

 

Oj nu kom hösten och modevisningen är på G!

När hösten väl kom så kom den snabbt och det innebär många roliga aktiviteter.

Lördagen den 12 oktober är det Ladies Night på Gränden och där kan ni träffa ett axplock av företag i Tidaholm och naturligtvis även mitt lilla företag. Hoppas det kommer många!

Sedan vill jag även hälsa gamla som nya kunder till min årliga höstmodevisning i Folkets Park. Det är den 13 oktober kl 14 och man köper biljetter hos mig eller bokar biljetter per mobilnr 073 - 543 67 32.

Denna gång är det verkligen värt att komma, då du kan se höstens nyheter, men också göra små klipp på kläder.

En stor nyhet är att den äkta mirakelbyxan har kommit till mig och Tidaholm. En så skön byxa att de knappt känns att du har den på dig. Kom in och prova!

 

 

 

 

Lördagen den 10 augusti stänger jag även min lille Smedjestuga på Turbinhusön. Det har varit en fantastisk sommar på ön, med mycket turister, men var är Tidaholmarna?

 

 

Välkommen till min butik/salong.

Kramis Ing-Marie

 

Vårmodevisning 130325

Söndagen den 24 mars kl 15.00 går årets vårmodevisning av stapeln. Den kommer att vara i Folkets Park här i Tidaholm.

Jag hoppas ni kan och vill komma på den. Den kostar 100,- och biljetter säljes i min lilla butik. Om ni inte hinner hämta biljetterna innan, så går det bra att hämta dem på plats på söndag, men då måste man ha bokat de först.

Det har kommit in så mycket fint till våren och jag hoppas att ni kommer in i butiken med jämna mellanrum och kollar upp vad som kommer.

Önskar gamla som nya kunder välkomna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett Gott Nytt År!

Ja kan ni tänka er att det redan gått ett helt år igen. Nu ska man lära sig att skriva 2013, när man äntligen lärt sig att skriva 2012.

Mina planer för 2013 är många, men främst ska jag försöka få ordning i gamla ICA-Lyktans lokaler, så jag kan flytta in butiken dit. Ni alla har varit helt fantastiska som stått ut med min lilla trånga men ändå mysiga butik.

Och en stor eloge till alla mina kunder som tar olika sorts behandlingar som står ut med den lilla plats som jag har till behandlingsdel.

Jag hoppas att 2013 kommer att bli ett bra år, så jag kan fortsätta och utveckla min lilla butik/salong till det bästa för er kunder.

Jag önskar gamla som nya kunder välkomna.

 

Välkommen till min butik/salong.

Aktuellt

Ja, modevisningen gick av stapeln den 21 oktober 2012 och det gick jättebra. Det kom ca 200 personer. Jag är så tacksam över att ni kära kunder visar ett så fantastiskt intresse.

Denna gång hade jag med mig alla plagg till Parken och det visade sig vara en bra idé. Många hittade just de plagg som de ville ha. Nu kunde ni ju få känna på kvalitet och se dem på nära håll.

Så tack alla som kom och alla härliga modeller jag har och alla som hjälper mig. Utan er alla så vore ju detta ingenting.

MODEVISNING DEN 21 OKTOBER

Söndagen den 21 oktober 2012 kl 15.00 hälsar jag alla välkomna till min höstmodevisning i Folkets Park.

Nu satsar jag stort, då jag fick säga nej till så många härliga tjejer förra gången. Så nu hoppas jag på att vi fyller parken denna gång.

Det kostar 100,- och då får man kaffe/te/saft och fralla och en kaka.

Det kommer att bli utlottning på era biljetter och små överraskningar under eftermiddagen/kvällen.

Ta med era vänner, familj och släkt och kom till Parken och få lite inspiration till höstens trender. Kanske kläderna för dig finns just hos mig.

Nytt för denna gång, är att för er som vill titta in i min lilla butik direkt efter visningen, är välkomna. Jag håller den öppen så länge som det behövs.

Välkommen till min modevisning och salong/butik i Tidaholm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29-30 SEPTEMBER 2012 - KONSTNATTEN I TIDAHOLM

Konstnatten inleddes kl 16.00 på lördagen och jag hade inga förväntningar alls. Inte visste jag att det var så mycket folk i rörelse. I den andra delen av Smedjestugan, huserade Catarina Johansson med sina fina alster i betong. Fantastiskt! Skönt att ha lite konst i stugan. Det var många folk i rörelse och det blev en superhärlig dag/natt med vin, snittar och snacks och en massa trevliga människor. Sista timmen blev det lite lugnare och man kunde börja att varva ner lite inför natten trodde jag. Kl 01.00 stängde vi vår kära stuga och gick hem. Väl hemma så var jag så uppe i varv, så klockan blev 03.30 innan Ing-Marie slog igen sina gröna. Då somnade jag nöjd och glad och totalt slut. Godnatt!

Upp igen och till stugan igen. Idag blev det en fin dag, med solen som sken. Många trevliga männsikor kom även idag och hälsade på oss. Timmarna gick och allt flöt på väldigt bra. Kl 16.00 så började vi plocka ihop och alla verkade nöjda och glada även denna dag.

 

SMEDJESTUGAN

Fr o m 15 juni - t o m 19 augusti så har jag haft möjligheten att vara i en av Smedjestugorna. Har varit fantastiskt roligt, men det har varit väldigt väderberoende. Naturligtvis så har jag haft hjälp av mina vänner och goa Magdalena och Ewa, som varit där och hjälpt mig. Tack alla som varit involverade, utan er så hade det inte gått att fixa.

Ni som inte varit där än och tittat, måste komma in och hälsa på, för det är väldigt mysigt.

MODEVISNING

Mars -Nu var det dags för modevisning igen. Oj, vad det blev bra. Sålde 212 biljetter och fick tyvärr säga nej till flera personer. Inte så roligt naturligtvis. Lite rörigt blev det vid kaffet, men alla var så förstående och hjälptes åt. Tack alla ni som kom och tittade och ett speciellt stort tack med massor av kramar till all modeller och alla runt omkring som hjälpte mig med foton, videofilmning, make-up, shopen, kaffet, cat-walken, macktillverkning. Många kramar till min familj som ställer upp till tusen och min kära pappa som alltid tar sig tid för att hjälpa mig.

Nu tar jag in lite presentartiklar som går i spa-tecken, såsom ljuslyktor mm. Har även tagit in doftljus och goda tvålar som är gjorda på väldigt bra och naturliga råvaror. Kom in och prova. Mer kommer hela tiden. Välkomna in och titta.

 

Nu har jag även nagellack från Nubar, som kompletterar Amatis nagellack. Du vet väl att Amati har make-up som är bra för huden, inga mineraloljor, inga parabener, ingen kobolt eller nickel i mascaran. Kom in ska jag visa deras produkter.

 

Nu har Rosen Serien kommit med en härlig antirynkcreme.

Du smörjer väl kroppen med Rosen Seriens kroppskräm. Om inte, skynda in och inhandla en sådan. [läs mer]

 

 

 

2011

Oktober - Modevisningen i Biblioteket gick av stapeln och det kom en massa folk. Så roligt det var. Tack alla som kom och gjorde den dagen till ett härligt minne.

 

Februari - i mitt nya rum händer det en hel del. Det spikas tak och sedan ska det få lite väggar och golv.

 

Januari - nu har jag börjat med min fria utkörning på produkter. Skriv ett SMS eller ett mejl, så kommer jag med dina varor till dig. Visst blir det enklare för dig nu?

 

I december kommer jag att börja med ett bonussystem. Värva en kund och du får dra av 10 % på din egna behandling, värva 2 kunder och du får 20 % på din behandling osv. Gäller alla behandlingar, dock ej Drottning för en dag. Passa på att värva så du kan vårda din kropp ofta med lite massage, men för en liten peng. Bra va! (En värvning innebär att en vän bokar en behandling hos mig för minst 300,-).Du får 10 % varje gång din nya kund beställer en ny tid, 20 % om kund nr 2 beställer en ny tid. Gäller ej vid inköp av presentkort.

Nu i november har äntligen min hudanalysmaskin kommit. Det har varit en lång väntan, men den som väntar på något gott ...........! Med den kommer jag att kunna analysera din hud och kunna se vad du behöver för produkter. Välkomna att boka tid.

 

I juni stod jag på Företagsmässan i Tidaholm. Det var fantastiskt roligt och jag fick mycket stor respons. Då jag stod i tältet, så fick man första parkett att titta på Nanne Grönwall och Timoteij. Oj, vad mycket folk det var. Tack alla som besökte min monter.

 

 

 

 

 

 

I maj månad så var jag i Stockholm på en ny make-up kurs. Satte mig på tåget och åkte till vår vackra huvudstad och kom fram på kvällskvisten. Jag begav mig till min syster, där jag skulle bo.

Dagen efter kom en entusiastisk kvinna, Ann och hämtade mig. Vi hämtade även vår make-up utbildare och vilken lycka det var när jag såg vem det var. Det var Helen som också säljer Rosenserien och Amati.

Väl framme så började vi vår första lektion, vardagsmake-up. Oj vad roligt att gå ännu en kurs i detta fantastiska ämne. Vi fick lära oss en massa bra tips och råd.

Dagen efter, så var det festmake-up. Här fick vi gå igenom hur man skall tänka på hur ansiktet ser ut i mått beräknat. Nu kom även det som jag kom för, sotningen! Sotning är och finns överallt och jag tror att den är här för att stanna. Fantastico!

Slutprovet var att vi fick en bild på en modell och vi skulle göra detsamma på vår modell. Inte lätt att hitta rätta färger, och lägga skuggor där de skulle vara. Men jag lyckades och blev godkänd.

En bra make-up gör verkligen en människa. En liten skugga för att dölja kan göra susen.

En fantastisk kurs, med bra tips och råd.

Så välkomna till mig på en personlig make-up.

Ing-Marie

 

Ing-Marie Mildton Persson | Östergatan 14 | 522 30 Tidaholm | 073-543 67 32 | info@ingmarieshudochharmoni.se

En webbplats byggd av Hoppeti! - nöje, webb och data