Ansiktsmeny

SKIN SCANNER

Hur mår din hud egentligen? Kom in och testa min nya hudanalysapparat, så får du svaret. Här ser man allt, och jag menar precis allt.

Pris: 100,-

 

ANSIKTSBEHANDLING FÖR TONÅRINGAR (30 + 30 min)

För tonåringar är det inte alltid lätt att förstå sig på sin hud, då det är mycket som händer i kroppen. Kosmetikaacne bara ökar och ökar och det kan bero på alla krämer med mineralolja som de använder. Här får man ca 30 min undervisning först om sin hud och därefter en skön ansiktsbehandling som passar din hudtyp.

Pris: 600,-

 

MOROTSBEHANDLING (30 min)

Här är en ansiktsbehandling som passar för den livlösa och känsliga huden. Morotsoljan tillför din hud näring och ger en fräsch lyster. Oljan har en bas av näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar. Den är även rik på A- och E-vitamin och karoten. Rengöring, peeling lymfriktig ansiktsmassage och ögonkräm.

Pris: 450,-

 

DEN LILLA ANSIKTSBEHANDLINGEN (35 min)

En ansiktsbehandling som man gott kan unna sig ett par gånger i månaden. Rengöring, peeling, lymfriktig ansiktsmassage, fuktkräm och ögonkräm.

Pris: 500,-

 

 

ANSIKTSBEHANDLING FÖR MÄN (35 min)

Även karlar behöver få vård i ansiktet. Här ingår det rengöring, peeling, lymfriktig ansiktsmassage, fuktkräm och ögonkräm.

Pris: 500,-

 

DEN KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGEN (60 min)

Här är en skön kombination med massage och ansiktsbehandling. En vitaminkick för kropp och själ. Först masseras rygg och nacke och därefter blir det rengöring, peeling, lymfriktig ansiktsmassage som avslutas med vitaminkur och ögonkräm.

Pris: 700,-

 

KICK-OFF (50 min)

En djuprengörande och uppstramande behandling. Djuprengöringsmask i två steg som rengör och påverkar de svarta knopparna på pormaskarna. Passar de flesta hudtyper. Läkande vid acne. Denna behandling ersätter portömning. Rengöring, värmelampa, lymfriktig ansikts- och dekolletagemassage, vitaminkur och ögonkräm.

Pris: 650,-

 

LERKUREN (45 min)

Här får din hud njuta av en kraftigt djupverkande lera med havtorn. Passar alla hudtyper, men rekommenderas för fet och oren hud. Rengöring, peeling, värmelampa, lermask, fettfri kräm rik på c-vitamin och echinacca. Krämen smälter in i huden och reducerar talgproduktionen.

Pris: 550,- Kurbehandling vid fet hud 3ggr 1500,-

 

FÖRYNGRINGSKUREN (60 min)

I denna behandling får din hud njuta av en exklusiv algmask med spirulina, knöltång och havtorn med omega 3 och 7. Algmasken är cellaktiverande, cirkulationsökande samt åtstramande. En energikick för trött och åldrad hud. Rengöring, peeling, lymfriktig massage för ansikte, nacke och dekolletage som avslutas med en skön fukt- och ögonkräm.

Pris: 675,- Kurbehandling 2 ggr 1200,-

 

C-VITAMINBEHANDLING FÖR ANSIKTE (90 min)

Vill du ge din hud en energikick och återfå spänst och lyster? Då är denna kuren perfekt för dig. Passar alla hudtyper. Obs! Ej för citrusallergiker. Rengöring, peeling, avslappnande rygg- och nackmassage, vitaminkur, ögonkräm och C-vitaminserum med Rosenrot.

Pris: 850,-

 

CHOKLADDRÖM (45 min)

En skön sammandragande och cirkulationsökande rengöring och peeling med choklad och kaffeolja. Passar de flesta hudtyper. Rengöring, peeling, ansikts-, nack- och dekolletagemassage, fuktkräm och ögonkräm.

Pris: 550,-

 

SCINSCRUBBER (45 MIN)

En härlig ultraljudsbehandling för ansiktet. Avlägsnar döda hudceller och pormaskar. Rengöring, peeling, ansikts- och nackmassage, rosenkräm och ögonkräm.

Pris: 600,-

 

KOSMETISKT ANSIKTSLYFT (35 min)

Det här är ett ansiktslyft utan kniv. Det låter väl bra. Vi har väldigt många muskler i ansiktet som vi inte tänker på och de är just dem vi når via galvanisk ström. Detta är en annorlunda, men skön behandling, där man i steg 1 får manuell akupressur. Detta innebär att vi aktiverar punkter från hårbotten till halsen. Denna behandling reducerar och förebygger rynkor samt ökar cellaktiviteten. I steg 2 används en liten eldriven maskin, som heter Beauty Wizard. Den har fyra olika program. I det första programmet gör man en dränering, i den andra en muskelträning med värme, i den tredje en värmebehandling för återbildning av kollagen och i det sista steget lyfter och stimulerar man huden. Detta är som ett gym för ansiktet och kan även beställas för hemmabruk.

Pris: 450,- 5 ggr 2000,- 10 ggr 3800,-

 

Ing-Marie Mildton Persson | Östergatan 14 | 522 30 Tidaholm | 073-543 67 32 | info@ingmarieshudochharmoni.se

En webbplats byggd av Hoppeti! - nöje, webb och data