Hejsan!Ing-Marie

Jag heter Ing-Marie och har nu haft min lilla salong Ing-Maries hud och harmoni i drygt 11år. Jag är utbildad Medicinsk Massageterapeut via Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm och är Certifierad via Branschrådet Svensk Massage. Jag är även Frisk- och Skönhetsterapeut, Alternativ Hudvårds- och Spaterapeut via Ewa's utbildning i Östersund och stilkonsult.

År 2011 hände det mycket på Ing-Maries hud och harmoni. Först och främst så öppnade jag en liten klädbutik i anslutning till salongen. Jag har tagit in olika märken såsom Jensen/Imitz, Design Werket, Lau Rie, Squise och Wear House. Storlekarna är mellan 36 och 50 men kan variera något mellan märkena.

Fick även äran att börja sälja smycken från Bud to Rose by Diddi. Jättefina smycken med bra kvalitet. I slutet på året tog jag även hem ett smyckesmärke som heter Decibell. De har också jättefina smycken och det roliga är att de har en kollektion för herrar också. När det gäller presentartiklar så har jag fått in en massa roliga saker, från härliga gedigna tavelramar, servetthållare till mysiga ljuslyktor.

Då jag satsar på många olika slags behandlingar och produkter, så hoppas jag att det skall finnas något som passar just dig. Tänk på att kroppen är en fantastisk skapelse, så det är viktigt att den sköts och att du förebygger den med både motion, kost och massage. Därför är det viktigt att vi tar hand om den. Det är många faror som väntar på att få sätta klorna i oss, såsom stress, trötthet, sjukdom och gifter i vår omgivning mm.

År 2012 blev också ett intressant år, då jag blev årets Rookie. Helt fantastiskt.

År 2016 -2018 utbildade jag mig vidare på Axelsons och har gått in mer på rehabilitering och självbehandling, tester och ledbehandling. Har även utökat menyn med taktil massage och revolving, en snäll och lugn bindvävsmassage.

År 2018 - 2019 började jag en ny yrkesutbildning där jag blir licensierad Fysiopraktor. Här jobbar vi mycket med muskeltester för att kontrollera kopplingen mellan hjärna och muskel via nerverna. Så intressant. Vi går även på Ackemanns och lär oss strukturell osteopati och mjuk manipulation/mobilisation.

Så har du besvär med dina muskler, hör av dig till mig, så ska jag ta hand om dig och jag lovar att du kommer att gå ut som en ny människa i sinnet och i kroppen.

Välkommen till min salong/klinik/butik

bild på blommor

 

 

ROSENSERIEN

Jag säljer Rosenserien i min lilla butik och använder detta märke även i mina behandlingar.

Rosenseriens produkter hjälper huden effektivt att återhämta, skydda och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. Basen i deras produkter är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Det gör dem skonsamma och dryga.

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Innehållet är 100 % naturligt och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.

Aloe veran som används är certifierad ekologisk och rättvisemärkt. Alla växter och örter som används kommer från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier eller konstgödslas.

Rosenserien har valt råvaror som är kända för att inte vara allergi-framkallande. För att garantera hållbarheten använder de C- och E-vitaminer samt naturliga salter. De har aldrig testat sina produkter på djur, utan använder istället allergivänliga ingredienser och testar på frivilliga människor. Kom in och testa.

Logotyp för Rosenserien

 

 

 

 

 

 

 

Ing-Marie Mildton Persson | Östergatan 14 | 522 30 Tidaholm | 073-543 67 32 | info@ingmarieshudochharmoni.se

En webbplats byggd av Hoppeti! - nöje, webb och data