Hand och fot

HANDSPA (45 min)

Här tar vi hand om dina händer. Vi börjar med peeling och fortsätter med filning, fixning av nagelband, nagelolja, polering och handmassage.

Pris: 500,-

 

LYXHANDSPA (60 min).

Filning, handbad, fixning av nagelband, nagelolja och polering.En lyxig handpeeling som avslutas med en värmeinpackning. Mjukare händer har du aldrig haft. Avslutas med en hand- och underarmsmassage .

Pris: 650,-

 

HANDSPA MED CHOKLAD (50 min)

Efter filning får dina händer njuta av ett chokladbad, därefter fixning av nagelband, nagelolja och polering. Därefter masseras dina händer och underarmar med varm- och lyxig chokladolja med havtorn. Som avslutning får du också en chokladbit som pricken över i:t.

Pris: 650,-

 

OLJEKUREN - SPA PEDIKYR (ca 60 min)

Här får fötterna en rejäl omgång. Vi börjar med att peela dina fötter, som sedan får ett skönt fotbad med rosenolja. Därefter får dina fötter en oljeinpackning med värme. Samtidigt som du vilar på en varm bädd, fixas dina naglar och nagelband och ev förhårdnader tas bort. Som avslutning får du en ljuvlig fot- och vadmassage.

Pris: 650,-

 

FOTSPA MED LERA ELLER ALGER (ca 60 min)

Denna behandling är likadan som oljekuren, men i stället för olja använder vi oss av en näringsrik lera eller utrensande alger. En fröjd för dina fötter. Behandlingen avslutas med en härlig fot- och vadmassage

Pris: 700,-

 

FOTSPA MED CHOKLAD OCH KAFFE (ca 60 min)

Här är en lyxig kur för dina fötter med choklad och kaffe. Här peelas dina fötter med en kraftig kaffe- och chokladscrub som efterföljs av ett skönt fotbad. Därefter får dina fötter en chokladinpackning. Därefter avslutas med en fantastisk fot- och vadmassage med chokladolja. Doftar ljuvligt!

Pris: 700,-

 

 

 

.

Ing-Marie Mildton Persson | Östergatan 14 | 522 30 Tidaholm | 073-543 67 32 | info@ingmarieshudochharmoni.se

En webbplats byggd av Hoppeti! - nöje, webb och data