Kroppsmeny

KROPPSPEELING (60 min)

Kroppsscrub med havtorn och aprikoskärnor masseras in på hela din kropp. Efter en skön dusch ligger du på värmedyna. Denna behandling avslutas med en kroppskräm. Du blir sammetslen. Perfekt inför sommaren, på hösten eller inför din semesterresa.

Pris: 700,-

 

HELKROPPSSCRUB MED KAFFE (60 min)

En kraftfull helkroppsscrub med kaffe, choklad, havssalt, havtorn och mint. Detta ger mycket goda effekter mot celluliter. Kaffe verkar utrensande och stimulerar lymfsystemet. Behandlingen avslutas med kaffe- och chokladolja. Behandlingen utförs inte på gravida eller personer med högt blodtryck.

Pris: 750,-

 

KAFFE- OCH CHOKLADSCRUB PÅ BENEN (30 min)

Denna behandling är densamma som ovanstående, men här är det bara benen som får sig en omgång. Bra för dig som har mycket celluliter. Behandlingen utförs inte på gravida eller personer med högt blodtryck.

Pris: 450,-

 

AROMAMASSAGE (60 min)

En varm och väldoftande olja hälls på din kropp (vid önskemål doftfri). Du masseras med långa svepande rörelser. Detta upplevs som den totala avslappningen. Efter massagen vilar du inlindad på värmedyna, samtidigt som du får en skön hårbottenmassage.

Pris: 800,-

 

LERINPACKNING (80 min)

Här läggs en varm, näringsrik och djuprengörande lera med havtorn över hela kroppen. Därefter vilar du inbäddad och får en skön hårbottenmassage. Efter dusch smörjs kroppen in i en välgörande och vitaminrik kroppskräm. Sist men inte minst så får du en liten ansiktsbehandling. Lerinpackningen utförs ej på gravida, personer med sköldkörtelproblem eller högt blodtryck.

Pris: 900,-

 

ALGINPACKNING (80 min)

Detta är havets gåva till vår hälsa. En varm alginpackning med spirulina och knöltång läggs över din kropp. Algerna rensar din kropp från gifter. För bästa effekt börjar vi med en bodyscrub och avslutar med kroppskräm. Utförs inte på gravida personer med sköldkörtelproblem eller högt blodtryck.

Pris: 900,-

 

CHOKLAD- OCH KAFFEMASSAGE (60 min)

En dröm för både sinne och kropp. En varm choklad-och kaffeolja hälls på din kropp, samtidigt som du får en ljuvlig helkroppsmassage.

Pris: 700,-

 

CHOKLAD- OCH KAFFEINPACKNING (70 min)

En kraftfull kaffepeeling är början på denna behandling. Varm choklad- och kaffekräm med havtornsolja läggs på din kropp och en skön massage väntar. När du vilar inbäddad på värmedyna får ditt ansikte en rengöring med choklad- och mintpeeling och avslutas med en chokladmask.

Pris: 800,-

 

MÅ-BRA-KUREN (90 min)

Här är det två favoriter i en, där både kropp och ansikte får sitt. Du får njuta av en bodyscrub, där vi avslutar med en klassisk ansiktsbehandling.

Pris: 900,-

 

TOPP-TILL-TÅ BEHANDLING (90 min)

Denna behandling är precis vad den heter. Här kör vi igenom hela kroppen. Vi börjar med en helkroppsmassage inkl händer och fötter. Sedan fortsätter vi med ansiktet där vi gör en ansiktsbehandling.

Pris: 900,-

 

DROTTNING FÖR EN DAG (ca 2 tim)

Här är den perfekta presenten till den blivande bruden, födelsedags-barnet eller varför inte till din bästa väninna eller fru. Här kan vi plocka ihop lite vad vi vill och välja och vraka från menyn.

 

HUDVÅRDS- ELLER MASSAGEKVÄLLAR/DAGAR

Ibland känner man inte alls för att åka ut någon stans, men då kan jag komma till dig istället. Bjud in 6-10 personer, så kommer jag antingen och har en hudvårdsinformation eller massage.

 

 

 

Ing-Marie Mildton Persson | Östergatan 14 | 522 30 Tidaholm | 073-543 67 32 | info@ingmarieshudochharmoni.se

En webbplats byggd av Hoppeti! - nöje, webb och data