Massage

KÄKLEDSBEHANDLING/HÅRBOTTENMASSAGE (60 min)

Här masseras käkledens muskler både utanpå och inuti munnen. Det avslutas med en skön hårbotten- och nackmassage.

Ett måste för dig med mycket nack- och käkledsbesvär, liksom huvudvärk.

Pris: 650,-

 

BENMASSAGE (30 min) - TIT och TFL-behandling

Precis som det låter är det benen som får sig en omgång. Vi fokuserar på TIT-bandet och TFL-muskeln (utsida ben) och går igenom både baksida/framsida lår och vadens alla muskler.

Skönt för dig som har ont i benen utav någon anledning.

Pris: 425,-

 

ÖVERKROPPSMASSAGE (30 min/40 min)

Rygg- och nackmassage med fokus på skulderblad och axelmuskler. Ni vet väl att armarna också behöver sig en genomkörare, därför går vi igenom dem också.

Härlig massage för onda ryggar och nackar.

Pris: 425,- /500,-

 

HELKROPPSMASSAGE (60 min)

Här är behandlingen för dig som sitter mycket på jobbet och arbetar framför datorn. Här masseras både nacke, axlar och rygg. Armar och ben får sin beskärda del och avslutas med en skön hårbottenmassage. Ljuvligt!

Pris: 650,- /1000,- (90 min)

 

TAKTIL MASSAGE (60 min)

En lugn och skön helkroppsmassage. Här går vi igenom precis samma som på vanlig helkroppsmassage, men med lättare tryck.

Perfekt för dig som vill ha lugn, ro och för dig som behöver stressa ner. Även för dig som har reumatiska besvär och för dig som har ömma muskler och leder.

Pris: 650,-

 

REVOLVING - BINDVÄVSMASSAGE (60 min)

Detta är en myofasciell behandling, där ordet revolving syftar på att återskapa rörelse. Detta är en djupgående och stretchande massage, där man följer vår fascia d v s bindväv. Väldigt skön massage, som riktar sig till alla, då man kan massera bindväv i olika skikt.

Denna massage riktar sig framför allt till dig som har ont i musklerna i kroppen t ex vid fibromyalgi eller har besvär med sin bindväv. Även för de som vill ha lite djupare massage.

Pris: 650,-

 

HOT STONE MASSAGE (80 min)

Kom och njut av varma lavastenar som läggs och masseras på kroppen. Här får du en helkroppsmassage som är fantastisk. Kom ihåg att den sätter igång mycket i kroppen, så se till att du kan koppla av efter behandlingen, då du är så härligt avslappnad.

Pris: 950,-

 

Ing-Marie Mildton Persson | Östergatan 14 | 522 30 Tidaholm | 073-543 67 32 | info@ingmarieshudochharmoni.se

En webbplats byggd av Hoppeti! - nöje, webb och data